Разлика помеѓу преработките на „Денес над Македонија“

! Денешна верзија усвоена во 1991
! Верзија на химната по аранжман на Тодор Скаловски од 1989
! Оригинална верзија испеана од В. Илиева, Н. Бадев и А. Сариевски
|- style="vertical-align:top; white-space:nowrap;"
|