Разлика помеѓу преработките на „Балеарски Острови“

нема опис на уредувањето
| blank_info_sec2 =
| blank1_name_sec2 = [[Парламент]]
| blank1_info_sec2 = 59 замениципратеници
| blank2_name_sec2 = [[Конгрес на ЗаменициПратеници (Шпанија)|Конгрес]]
| blank2_info_sec2 = 8 замениципратеници (од вкупно 350)
| blank3_name_sec2 = [[Шпански Сенат|Сенат]]
| blank3_info_sec2 = 6 сенатори (од вкупно 264)