Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:MacedonianBoy“

:::: Иако сум поактивен на англиската википедија, исто така би можел да работам и тука. Имам желба да ја донесеме до 50,000 статии. Доколку некој би ми дал задача што би можел да уредувам, односно да правам некои мали статии или слично би работел и помогнал се разбира =) ! Поздрав [[Корисник:1111tomica|<span style="color:DarkOrange">Tомица1111</span>]] <small> ([[Разговор со корисник:1111tomica|разговор]]) </small> 14:52, 11 август 2011 (CEST)
:::::Супер, добредојдена е помошта. Ако сакаш да почекаш да најдам статии, најверојатно нешто во врска со географија - тие најлесни се. Ќе ти пишам. Позз--<big><font face="Monotype Corsiva">[[Корисник:MacedonianBoy|Никола]] <sup>[[Разговор со корисник:MacedonianBoy|Стоіаноски]]</sup></font></big> 14:57, 11 август 2011 (CEST)
:::::: Одговара. Поздрав =) [[Корисник:1111tomica|<span style="color:DarkOrange">Tомица1111</span>]] <small> ([[Разговор со корисник:1111tomica|разговор]]) </small> 14:59, 11 август 2011 (CEST)