Ca7apult

Членува од 7 јануари 2011
Одземени 4 бајти ,  пред 9 години
нема опис на уредувањето
 
<div style="background:black;blue; color:white; filter:alpha(opacity=70); -moz-opacity: 0.70; opacity: 0.70; font-family:Trebuchet MS, sans-serif; padding:1em">
<center><big>'''[[Корисник:Vasil1234/ВоПесок План1|ВО ПЛАНПЕСОК]]'''
</div>
|}