Отвори го главното мени

Тиверополник

Членува од 13 јули 2007
нема опис на уредувањето
{{викиодмор}}
<center>{{click|image=Pennsylvania State Capitol 3.jpg|link=Корисник:Тиверополник/U.S.Presidential Military Experience|width=500px|height=500px}}</center>
<blockquote>