Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Кандидати за избрана статија/Дискографија на Ријана“

:{{Коментар}} Епа добро, тогаш да ја прекинеме номинацијата, се надевам дека можеш да го направиш тоа, па ќе додадам само шаблон дека е добра статија. Што велиш? [[Корисник:1111tomica|<span style="color:DarkOrange">Tомица1111</span>]] <small> ([[Разговор со корисник:1111tomica|разговор]]) </small>
::Не сакам да изгледам дека сум против трудот вложен во статијата, туку напротив го ценам сето тоа.--[[User:Kiril Simeonovski|Kiril Simeonovski]] <small>([[User talk:Kiril Simeonovski|разговор]])</small> 03:45, 8 јули 2011 (CEST)
::: Знам и ти кажав не ти се лутам, уживај =) ![[Корисник:1111tomica|<span style="color:DarkOrange">Tомица1111</span>]] <small> ([[Разговор со корисник:1111tomica|разговор]]) </small>
 
=== Воздржан ===