Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Кандидати за избрана статија/Дискографија на Ријана“

=== Против ===
#{{Против}}--[[User:Kiril Simeonovski|Kiril Simeonovski]] <small>([[User talk:Kiril Simeonovski|разговор]])</small> 03:52, 7 јули 2011 (CEST) {{Коментар}}Жал ми е, но изгледа станува збор за недоразбирање. Статијата е навистина одлична, но воопшто нема текст и како таква претставува список. Досега немаме воведено избрани списоци, што мислам дека би можеле во иднина со поголем труд и активност да го направиме, а ова сигурно би бил еден од најдобрите.
:{{Коментар}} Епа добро, тогаш да ја прекинеме номинацијата, се надевам дека можеш да го направиш тоа, па ќе додадам само шаблон дека е добра статија. Што велиш? [[Корисник:1111tomica|<span style="color:DarkOrange">Tомица1111</span>]] <small> ([[Разговор со корисник:1111tomica|разговор]]) </small>
 
=== Воздржан ===