Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Кандидати за избрана статија/Дискографија на Ријана“

'''(0/0/0); Закажано да заврши во 23:54, [[11 јули]] [[2011]] (CEST)'''
=== За ===
#{{за}}--[[User:Dalco26|Єдєң Мақєдөңєц...]] <small>([[User talk:Dalco26|разговор]])</small> 22:19, 5 јули 2011 (CEST)
 
=== Против ===
#{{Против}}--[[User:Kiril Simeonovski|Kiril Simeonovski]] <small>([[User talk:Kiril Simeonovski|разговор]])</small> 03:52, 7 јули 2011 (CEST) {{Коментар}}Жал ми е, но изгледа станува збор за недоразбирање. Статијата е навистина одлична, но воопшто нема текст и како таква претставува список. Досега немаме воведено избрани списоци, што мислам дека би можеле во иднина со поголем труд и активност да го направиме, а ова сигурно би бил еден од најдобрите.
 
=== Воздржан ===