Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Кандидати за избрана статија/Дискографија на Ријана“

:: Како мислиш список? [[Корисник:1111tomica|<span style="color:DarkOrange">Tомица1111</span>]] <small> ([[Разговор со корисник:1111tomica|разговор]]) </small>
:::Па, содржината всушност не претставува текстуална целина, туку само набројување на песни и албуми (слично како на пр. [[Список на држави во светот|списокот на држави во светот]]). На Википедија на англиски краток период се објавуваа избрани списоци и на главната стрница.-[[User:Kiril Simeonovski|Kiril Simeonovski]] <small>([[User talk:Kiril Simeonovski|разговор]])</small> 13:51, 6 јули 2011 (CEST)
::::Ахам, не сум бил запознаен со тоа, најверојатно не сум била активен во тој период =) ! [[Корисник:1111tomica|<span style="color:DarkOrange">Tомица1111</span>]] <small> ([[Разговор со корисник:1111tomica|разговор]]) </small>
 
== Гласање ==