Разлика помеѓу преработките на „Надморска височина“

Нова страница: Терминот '''Надморска височина''' се однесува на височината измерена над земјата односно алтит...
(Нова страница: Терминот '''Надморска височина''' се однесува на височината измерена над земјата односно алтит...)
(нема разлика)
1.717

уредувања