Разлика помеѓу преработките на „Франкфурт на Мајна“

=== Такси ===
 
Такси може да се најде надвор од скоро секој S-Bahn или U-Bahn и најголемите железнички раскрсници. Нормалниот начин даза добиешдибивање на такси е или да се јавишјавување до такси-операторот или дадиректно одишодење до такси стопот. И секако, иако не е норма, можештакси иможе да најдешсе некаденајде и на улицаулиците низ Франкфурт.
 
=== Велосипеди ===