Damjanmk

Членува од 9 јули 2007
Додадени 1.069 бајти ,  пред 14 години
нема опис на уредувањето
сНема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
| style="width:45px;height:45px;background:#ee0000;text-align:center;font-size:8pt;color:yellow;" | [[Слика:Macedonia barbed wire.jpg|50px]]
| style="font-size:8pt;padding:4pt;line-height:1.25em;color:yellow;" | '''Овој корисник сонува да ја види [[Обединета Македонија|Македонија обединета]]!'''
|}</div>
|-
|<div style="float:left;border: solid black 1px;margin-left:1px;margin-right:10px;margin-top:10px;margin-bottom:10px;">
{| cellspacing="0" style="width:238px;background:#ee0000;"
| style="width:45px;height:45px;background:yellow;text-align:center;font-size:8pt;color:yellow;" | [[Слика:Macedonian Ethnic Flag.gif|100px]]
| style="font-size:8pt;padding:4pt;line-height:1.25em;color:yellow;" | '''Корисникот е чистокрвен [[Македонци|Македонец]]!'''
|}</div>
|-
|<div style="float:left;border: solid black 1px;margin-left:1px;margin-right:10px;margin-top:10px;margin-bottom:10px;">
{| cellspacing="0" style="width:238px;background:black;"
| style="width:45px;height:45px;background:#ffffff;text-align:center;font-size:8pt;color:yellow;" | [[Слика:Zlatnosonce.png|50px]]
| style="font-size:8pt;padding:4pt;line-height:1.25em;color:red;" | '''Корисникот се смета себеси за директен потомок на [[Антички Македонци|древните Македонци]]!'''
|}</div>
|-
457

уредувања