Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:MacedonianBoy“

Однапред ти благодарам
[[User:Marina.mickovska|Marina.mickovska]] <small>([[User talk:Marina.mickovska|разговор]])</small> 00:01, 21 мај 2011 (CEST)
 
 
==Статијата е довршена и целосно е ставена на главната статија Имиграција( http://mk.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%98%D0%BC%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0&stable=1) па кога ќе можеш прегледај ја и одобри ја.
 
Благодарам
[[User:Marina.mickovska|Marina.mickovska]] <small>([[User talk:Marina.mickovska|разговор]])</small> 01:15, 21 мај 2011 (CEST)
89

уредувања