Разлика помеѓу преработките на „Предлошка:Автотаксономија/Вистински мајмуни“

с
Создадена страница со: {{Don't edit this line {{{machine code|}}}|{{{1}}} |rank=Infraordo |link=Вистински мајмуни |parent=Сувоносни мајмуни }}
с (Создадена страница со: {{Don't edit this line {{{machine code|}}}|{{{1}}} |rank=Infraordo |link=Вистински мајмуни |parent=Сувоносни мајмуни }})
(нема разлика)