Разлика помеѓу преработките на „Британско кралско семејство“

с
нема опис на уредувањето
с
circle 136 140 28 [[Чарлс, Принц од Велс|Принцот од Велс]]
circle 358 150 28 [[Камила, Војвотка од Корнвол|Војвотката од Корнвол]]
circle 43 141 28 [[Вилијам (војвода од Кембриџ)|Принц Вилијам, Војвода од Кембриџ]] и [[Кејт (војвотка од Кембриџ|Кејт, Војвотката од ВелсКембриџ]]
circle 420 141 30 [[Принц Хенри од Велс]]
circle 262 90 22 [[Принц Анреј, Војвода од Јорк|Војводата од Јорк]]