Отвори го главното мени

Промени

с
нема опис на уредувањето
 
==Надворешни врски==
{{Commonscatрв|HTTP}}
 
* {{cite web|url=http://www.w3.org/Protocols/History.html |title=Историја на промената на HTTP |publisher=W3.org |date= |accessdate=1 август 2010}} {{en}}
[[Категорија:Протоколи на апликациско ниво]]
[[Категорија:Отворени формати]]
[[Категорија:Веб прелистувачиПрелистувачи]]
[[Категорија:World Wide Web]]