Разлика помеѓу преработките на „Список на државни водачи по години“

== 21 век ==
 
:[[Листа на лидери на држави во 2010 година|2011]] - [[Листа на лидери на држави во 2010 година|2010]] - [[Листа на лидери на држави во 2009 година|2009]] - [[Листа на лидери на држави во 2008 година|2008]] - [[Листа на лидери на држави во 2007 година|2007]] - [[Листа на лидери на држави во 2006 година|2006]] - [[Листа на лидери на држави во 2005|2005]] - [[Листа на лидери на држави во 2004 година|2004]] - [[Листа на лидери на држави во 2003 година|2003]] - [[Листа на лидери на држави во 2002 година|2002]] - [[Листа на лидери на држави во 2001 година|2001]]
 
== 20 век ==
7

уредувања