Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:MacedonianBoy“

[[Special:Contributions/95.111.36.206|95.111.36.206]] <small>([[User talk:95.111.36.206|разговор]])</small> 13:44, 4 април 2011 (CEST)
::Точно така, во секоја држава кога се дава државјанство истите документи се потребни, без разлика дали Македонците земаат пасоши од економски причини. Сепак, никаде не споменува дека треба да се откаже од македонското зошто тоа не е точно. Ајде сега поздрав--<big><font face="Monotype Corsiva">[[Корисник:MacedonianBoy|Никола]] <sup>[[Разговор со корисник:MacedonianBoy|Стоіаноски]]</sup></font></big> 13:48, 4 април 2011 (CEST)
 
Пасусот се казува "Бугарите во Македонија". От таму се разбира дека треба да се откаже от македонско државјанство, затоа го напишав. Од што државјанство да се откаже, кога станува прашање за Македониjа?
[[Special:Contributions/95.111.36.206|95.111.36.206]] <small>([[User talk:95.111.36.206|разговор]])</small> 15:47, 6 април 2011 (CEST)
 
== Избрани статии ==
Анонимен корисник