Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:MacedonianBoy“

[[Special:Contributions/95.111.36.206|95.111.36.206]] <small>([[User talk:95.111.36.206|разговор]])</small> 20:00, 2 април 2011 (CEST)
::Кои лаги? Каде прочита лаги? Ти единствено што си напавил(а) е образложение на веќе напишана информација. --<big><font face="Monotype Corsiva">[[Корисник:MacedonianBoy|Никола]] <sup>[[Разговор со корисник:MacedonianBoy|Стоіаноски]]</sup></font></big> 21:10, 2 април 2011 (CEST)
"за кое мора да потпишат документ дека имаат бугарско потекло" - оваа не е вистина. Прочитај пак што напишав.
[[Special:Contributions/95.111.36.206|95.111.36.206]] <small>([[User talk:95.111.36.206|разговор]])</small> 22:27, 2 април 2011 (CEST)
Анонимен корисник