Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:MacedonianBoy“

Зошто укина промената ми за Бугарите? "за кое мора да потпишат документ дека имаат бугарско потекло" - тоа е лага. Дадов ти официјален документ во кој пишува дека треба или да докажуват бугарско потекло, или да се откажуват од македонското си државјанство. [[Special:Contributions/95.111.36.206|95.111.36.206]] <small>([[User talk:95.111.36.206|разговор]])</small> 15:35, 2 април 2011 (CEST)
::Напиши го на македонски, затоа ти го вратив. --<big><font face="Monotype Corsiva">[[Корисник:MacedonianBoy|Никола]] <sup>[[Разговор со корисник:MacedonianBoy|Стоіаноски]]</sup></font></big> 15:40, 2 април 2011 (CEST)
 
Зошто не го уреди како што треба? За тебе е подобро да пишува лага, отколку да го уредиш?
[[Special:Contributions/95.111.36.206|95.111.36.206]] <small>([[User talk:95.111.36.206|разговор]])</small> 20:00, 2 април 2011 (CEST)
Анонимен корисник