Разлика помеѓу преработките на „Кога лисјата паѓаат (ТВ серија)“

|}[Шевнемн Цецели] Ајше Најмалото дете на семејството Текин
Булент фИЛ Јаман маж на (ЏејдА 1СЕЗОНА,дечко на Есра 2 сезона,најголем пријател на Ферхунде)
Јусув Атал Ахмет (МЕАНЏИЈАТА 1 сезона,сопруг на Нехир 4 СЕЗОНА)
Анонимен корисник