Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Барања за оценувачки статус/Bogorm“

→‎Против: исправио број гласова, рекао штошта
(→‎Против: исправио број гласова, рекао штошта)
#{{Против}} {{коментар}} Според мене, на нашата вики и требаат повеќе оценувачи, но овде случајот е друг. Според мене би требало да биде поактивен најпрвин на нашата википедија и да го усоврши македонскиот литературен јазик, кој според истиот корисник, лично не го признава како таков. Затоа ќе гласам категорично ПРОТИВ.--[[User:Тиверополник|Тиверополник]] <small>([[User talk:Тиверополник|разговор]])</small> 20:55, 17 февруари 2011 (CET)
#: Jас не сум овде да дискутирам македонскиот и мислим да сам га досад ни еден пут дискутирал. Да ли сте срели моjа реченица, каде велим да га не признавам? [[User:Bogorm|Потребител:Bogorm]] <small>([[User talk:Bogorm|разговор]])</small> 18:58, 20 февруари 2011 (CET)
#:::{{коментар}} Еве [http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%82:Bogorm тука]. А и тука има по некој [http://el.wikipedia.org/w/index.php?title=%CE%A3%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%3A%CE%A0%CF%81%CF%8E%CE%B7%CE%BD_%CE%93%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82&diff=1169323&oldid=1138953 коментар] --[[Корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="#00008B" size="3px">Р</font>''']] [[Разговор со корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="blue" size="3px">ашо</font>''']][[Image:Aero-stub img.svg]] 22:50, 21 февруари 2011 (CET)
 
#::::{{коментар}} Кога сум писал ''овде'', јас сум мислил на ова википедија, не на сите википедије укупно. Оно је грчка википедија и нас се не тиче.
:::{{коментар}} Еве [http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%82:Bogorm тука]. А и тука има по некој [http://el.wikipedia.org/w/index.php?title=%CE%A3%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%3A%CE%A0%CF%81%CF%8E%CE%B7%CE%BD_%CE%93%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82&diff=1169323&oldid=1138953 коментар] --[[Корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="#00008B" size="3px">Р</font>''']] [[Разговор со корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="blue" size="3px">ашо</font>''']][[Image:Aero-stub img.svg]] 22:50, 21 февруари 2011 (CET)
#{{Против}}--[[User:Dalco26|Єдєң Мақєдөңєц...]] <small>([[User talk:Dalco26|разговор]])</small> 02:59, 18 февруари 2011 (CET)
#{{Против}}Јас сум генерално против системот на оценување на статии (во оваа фаза на нашиот развој), но ако веќе постои, секако дека се залагам за тоа да има повеќе оценувачи. За жал, имам впечаток дека кандидатот не го познава (добро) македонскиот јазик, па се доведува во прашање неговата способност да оцени што е "добро" (напишано на македонски јазик), и што е "лошо" уредување (напишано на српски, бугарски или други јазици). --[[User:FlavrSavr|FlavrSavr]] <small>([[User talk:FlavrSavr|разговор]])</small> 13:14, 19 февруари 2011 (CET)
1.270

уредувања