Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Барања за оценувачки статус/Bogorm“

#{{Против}}--[[Корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="#00008B" size="3px">Р</font>''']] [[Разговор со корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="blue" size="3px">ашо</font>''']][[Image:Aero-stub img.svg]] 23:12, 16 февруари 2011 (CET){{коментар}}Скоро секое уредување е контроверзно кај него, така што се сомневам во неговата оценувачка политика, односно во делот со оценувањето што е вандализам, а што не.
#{{Против}} {{коментар}} Според мене, на нашата вики и требаат повеќе оценувачи, но овде случајот е друг. Според мене би требало да биде поактивен најпрвин на нашата википедија и да го усоврши македонскиот литературен јазик, кој според истиот корисник, лично не го признава како таков. Затоа ќе гласам категорично ПРОТИВ.--[[User:Тиверополник|Тиверополник]] <small>([[User talk:Тиверополник|разговор]])</small> 20:55, 17 февруари 2011 (CET)
#: Jас не сум овде да дискутирам македонскиот и мислим да сам га досад ни еден пут дискутирал. Да ли сте срели моjа реченица, каде велим да га не признавам? [[User:Bogorm|Потребител:Bogorm]] <small>([[User talk:Bogorm|разговор]])</small> 18:58, 20 февруари 2011 (CET)
#{{Против}}--[[User:Dalco26|Єдєң Мақєдөңєц...]] <small>([[User talk:Dalco26|разговор]])</small> 02:59, 18 февруари 2011 (CET)
#{{Против}}Јас сум генерално против системот на оценување на статии (во оваа фаза на нашиот развој), но ако веќе постои, секако дека се залагам за тоа да има повеќе оценувачи. За жал, имам впечаток дека кандидатот не го познава (добро) македонскиот јазик, па се доведува во прашање неговата способност да оцени што е "добро" (напишано на македонски јазик), и што е "лошо" уредување (напишано на српски, бугарски или други јазици). --[[User:FlavrSavr|FlavrSavr]] <small>([[User talk:FlavrSavr|разговор]])</small> 13:14, 19 февруари 2011 (CET)
#{{Против}} - Ова е несериозно, еден шовинист кој цело време работи против Македонија и Македонците да оценува на македонската Википедија. Дури е цинично!--[[User:Ajax|Ajax]] <small>([[User talk:Ajax|разговор]])</small> 17:15, 20 февруари 2011 (CET)
#: Горе пише: ''Ве молиме бидете конструктивни и учтиви во Вашите дискусии''. Ajax, Вашиот коментар е сасвим према ова реченица, исто тако и према [[Википедија:Без лични напади]]. [[User:Bogorm|Потребител:Bogorm]] <small>([[User talk:Bogorm|разговор]])</small> 18:58, 20 февруари 2011 (CET)
 
=====Воздржани=====
1.270

уредувања