Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Барања за оценувачки статус/Bogorm“

с
::'''О:''' Jас уредувам веке одамна и имам искуство во оценувањето, зато што сум оценувач во de wiki.
:'''2.''' Кои се вашите најдобри придонеси кон Википедија, и зошто?
::'''О:''' Листи на лидери на држави, статија [[Андонис Самарас]]. Занимливи су за мене историски водачи и неки грчки политичари, исто тако неки бугарски.
:'''3.''' Колку често ги отворате скорешните промени?
::'''О:''' Секојдневно или секоj други ден.
1.270

уредувања