Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Барања за оценувачки статус/Bogorm“

Драг кандидату, благодариме за вашата понуда да {{Уникод|ѝ}} служите на Википедија како оценувач. Се препорачува да ги одговорите овие општи прашања, со цел да го олесните одлучувањето на гласачите.
:'''1.''' Кои се причините поради кои решивте да се номинирате за оценувач?
::'''О:''' Jас уредувам веке одамна и имам искуство во оценувањето, зато што сум оценувач во de wiki.
::'''О:'''
 
:'''2.''' Кои се вашите најдобри придонеси кон Википедија, и зошто?
::'''О:''' Листи на лидери на држави, статија [[Андонис Самарас]].
::'''О:'''
 
:'''3.''' Колку често ги отворате скорешните промени?
::'''О:''' Секојдневно или секоj други ден.
::'''О:'''
 
:'''4.''' Дали сте запознаени со основните проблеми на Википедија поради кои оценувањето е неопходно?
::'''О:''' Да. Имам знаење од немачката Википедиа, коjа прва го воведува оценувањето.
::'''О:'''
 
:'''5.''' Дали досега сте отстранувале туѓи уредувања и дали некој отстранил Ваши уредувања? Како сте постапиле со другите корисници, на кои сте им го направиле и кои Ви го направиле тоа?
::'''О:''' Отстранувал сум и су отстранили мои уредувања. Тогаш секогаш расправам со корисникот на страницата за разговор. Уредувачки ратови не чиним. [[User:Bogorm|Потребител:Bogorm]] <small>([[User talk:Bogorm|разговор]])</small> 23:28, 16 февруари 2011 (CET)
::'''О:'''
 
====Општи коментари====
1.270

уредувања