Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Барања за оценувачки статус/Bogorm“

с
→‎Bogorm: владеем, ево поправам
с (→‎Bogorm: владеем, ево поправам)
:''Кандидату, ве молиме прифатете ја номинацијата тука: Прифаќам''
 
<!--Кандидатот може да додаде нешто тука-->Извршувал сум више од 500 [http://mk.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%A1%D0%BF%D0%B5%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0:%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%B8&limit=500&contribs=user&target=Bogorm&namespace=0 уредувања]. Активниjе самсум на [[:sr:Корисник:Bogorm|српскоjсрпската]], [[:sh:Korisnik:Bogorm|српскохрватскоjсрпскохрватската]], [[:de:Benutzer:Bogorm|немачкоjнемачката]] и [[:fr:Utilisateur:Bogorm|францускоjфранцуската]] Вики, али уредувам исто тако овде понекад. [http://de.wikipedia.org/w/index.php?title=Spezial%3ALogbuch&type=rights&user=&page=Benutzer%3ABogorm&year=&month=-1&tagfilter=&hide_patrol_log=1&hide_review_log=1 Оценувач] (Sichter) сум наво немачкоjнемачката Вики, али понекад уредувам и овде и оценивачки статус ке ми биде користен и овде, jер можам да разликувам вандализам од арно уредување. Говорим течно сите jужнословенски jaзици (осим словеначки) + немачки, француски, руски, енглески.
 
====Општи коментари====
1.270

уредувања