Разлика помеѓу преработките на „Јужнокинеско Море“

Создадена страница со: thumb|265px|Мапа на Јужното Кинеско Море Најголемото море на работ на запа...
(Создадена страница со: thumb|265px|Мапа на Јужното Кинеско Море Најголемото море на работ на запа...)
(нема разлика)