Разлика помеѓу преработките на „Стефан Урош II Милутин“

Создадена страница со: {{Infobox Monarch |name = Стефан Урош II Милутин |image = 200px |caption = Фреска ...
(Создадена страница со: {{Infobox Monarch |name = Стефан Урош II Милутин |image = 200px |caption = Фреска ...)
(нема разлика)
Анонимен корисник