Отвори го главното мени

Промени

revert vandalism
|image_map = British Isles Isle of Man.svg
|map_caption = {{map caption|location_color=црвено}}
|national_motto = ''{{lang|la|QuocumqueQuocunque Jeceris, Stabit}}''{{spaces|2}}<small>([[лат.]])<br />Кај и да го фрлиш, ќе застане.</small>
|national_anthem = „[[Химна на Ман|Наша родино]]“<br />"''{{lang|gv|Arrane Ashoonagh dy Vannin}}''" <small>([[мански јазик|мански]])</small>
|royal_anthem = "[[Боже чувај ја кралицата]]"
1

уредување