Википедија:Селска чешма: Разлика помеѓу преработките

 
::::: Тогаш дали е тоа во духот на одбрана на македонското писмо? Google не е Википедија, кај мислиш некој да бара Scopia? --[[User:Brest|brest]] <small>([[User talk:Brest|разговор]])</small> 00:56, 1 февруари 2011 (CET)
 
:::::: Не ја сваѓам логиката. Значи не треба воопшто да имаме имиња на латиница? Значи и 9/10 од пренасочувањата што се прават не ни требаат. --[[User:Misos|Милош]] <small>([[User talk:Misos|разговор]])</small> 19:41, 3 февруари 2011 (CET)
 
{{Против}} [[User:Wikimk|Wikimk]] <small>([[User talk:Wikimk|разговор]])</small> 22:14, 31 јануари 2011 (CET) {{коментар}} Овие пренасочувања беа направени без никаква консултација. Ако не се лажам на ист начин беше постапено и со бришењето. Мислам дека една мала вики заеднива не треба така да работи.