Екстранет: Разлика помеѓу преработките

Додадени 202 бајти ,  пред 11 година
* Екстранетот може да биде скап за имплементирање или одржување во рамките на една организација (хардвер, софтвер, обука на вработените).
* Обезбедувањето на екстранетот може да биде оневозможено при хостување на важни или лични податоци.
===== Наводи =====
<div class="references-small">
* Callaghan, J. (2002), ''Inside Intranets & Extranets: Knowledge Management and the Struggle for Power'', Palgrave Macmillan, ISBN 0-333-98743-8
23

уредувања