Разлика помеѓу преработките на „Ефект на стаклена градина“

с (Бот: козметички промени)
* садење на нови дрвца
* рационално користење на енергијата
* собирање на отпадоци, односно рециклирање на шишињата(пластиката)хахахахахахахахахахаха
* рециклирање на најлон кесињата итн.
 
Анонимен корисник