Википедија:Барања за администраторски статус/Виктор Јованоски: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
#{{за}}--[[Корисник:Arwena|Arwena]] 14:03, 4 септември 2007 (UTC) - Thumbs up за [[Корисник:Виктор Јованоски|Виктор Јованоски]]
#{{за}}--[[Корисник:Антон|Антон]] 18:45, 5 септември 2007 (UTC) Ипресиониран сум од интересите и ерудициjата на Виктор Јованоски. Ако имам право да гласам, сум "за".
#{{за}}--[[Корисник:Ajax|Ajax]] 07:58, 6 септември 2007 (UTC)
'''Против'''
#
1.628

уредувања