Википедија:Селска чешма: Разлика помеѓу преработките

Портали, ќе ги средам како што треба
(Портали, ќе ги средам како што треба)
:: Убаво што среди нов географски портал за Регионот Македонија, користејќи го како шаблон порталот Македонија. --[[User:Brest|brest]] <small>([[User talk:Brest|разговор]])</small> 14:03, 19 јануари 2011 (CET)
:::Тој портал е за поширок регион наречен Македонија, а за државата колку што знам јас одамна беше одделен како посебен под име РМ, кој ќе добие ново име според статиите на Википедија.--<big><font face="Monotype Corsiva">[[Корисник:MacedonianBoy|Никола]] <sup>[[Разговор со корисник:MacedonianBoy|Стоіаноски]]</sup></font></big> 14:05, 19 јануари 2011 (CET)
:Бидејќи уште не даде факти и докази зошто Портал:Македонија да се однесува за државата, а Портал:Регион Македонија за регионот, јас ќе ги средам пак иако ме ревертира со ботот. --<big><font face="Monotype Corsiva">[[Корисник:MacedonianBoy|Никола]] <sup>[[Разговор со корисник:MacedonianBoy|Стоіаноски]]</sup></font></big> 14:43, 24 јануари 2011 (CET)
 
== Статии од типот "GGGG во нешто" ==