Разлика помеѓу преработките на „Ден на вљубените“

 
<gallery>
 
Податотека:920 × 511 pixels, file size: 76 KB, MIME type: image/jpeg)
Image:Butterfly Valentine.jpg|Детска љубовна картичка во некој вид на прашање,1940-1950 год.
Податотека:Anthropomorphic_Valentine,_crica_1950.JPG‎ (339 × 290 pixels, file size: 19 KB, MIME type: image/jpeg)
Image:Anthropomorphic Valentine, crica 1950.JPG|Антропоморфична љубовна картичка,околу 1950-1960 год.
</gallery>
 
Анонимен корисник