Википедија:Кандидати за избрана статија/Историја на христијанството: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
#{{За}} --[[User:Тиверополник|Тиверополник]] <small>([[User talk:Тиверополник|разговор]])</small> 13:48, 29 декември 2010 (CET)
#{{За}}--<big><font face="Monotype Corsiva">[[Корисник:MacedonianBoy|Никола]] <sup>[[Разговор со корисник:MacedonianBoy|Стоіаноски]]</sup></font></big> 14:51, 29 декември 2010 (CET) {{Коментар}} Ги средив секциите според темата која ја обработуваат и мислам има една компактност при прикажувањето на информациите.
#{{За}}-- [[User:Stefan Milosevski|Stefan Milosevski]] <small>([[User talk:Stefan Milosevski|разговор]])</small> 20:56, 29 декември 2010 (CET)
=== Против ===
=== Воздржан ===