Разлика помеѓу преработките на „Воена болница“

Одземени 395 бајти ,  пред 10 години
 
Научно-истражувачката дејност се реализира во координација со Медицинскиот факултет преку учество на мултидисциплинарни научни проекти, изработка на докторски дисертации и магистерски трудови кои се од интерес за Воената болница.
 
Од 1-ви март 2000 година, со три оддели (Оддел за интензивна нега, Оддел за полуитензивна нега и Дијагностички центар), во склоп на болницата, функцонира и Приватната специјална болница за хируршки болести "Филип Втори".
 
== Структура на болницата ==
Анонимен корисник