Автономија (1898 - 1902): Разлика помеѓу преработките

с
+bg
Нема опис на уредувањето
с (+bg)
website = |
}}
'''Автономија. Орган на политичките интереси на христијанското население во Турција''' ({{lang-bg|Автономия. Орган на политическите интереси на християнското население в Турция}}) бил весник на [[Македонска емиграција во Бугарија|македонска емиграција во Бугарија]].
 
Излегувал во [[Софија]] во периодот од [[1898]] до [[1899]] и од [[1901]] до [[1902]] година <ref>Николов, Борис Й. Вътрешна македоно-одринска революционна организация. Войводи и ръководители (1893-1934). Биографично-библиографски справочник, София, 2001, стр. 198.</ref>.
5.612

уредувања