Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Селска чешма“

 
Почитувани,
Вие се обраќаме со молба да ни кажете информации, ако постои во Вашата евиденција. Како е дојдено името на селото Глоѓи? Нешто повеќе за неговата историја.
Како е дојдено името на селото Глоѓи? Нешто повеќе за неговата историја.
Колку цркви имало во минатото,кои биле нивните имиња,легенди,митови.
Миграцијата на населението и други информации кои би ни преставувало задоволство да ги осознаеме. Сашо Матовски Претседателот на НВО Бела Виста-Институт за Одржлив Регионален Рурален Развој и Претседател на Црковниот Одбор при Храм Св АТАНАСИЈ
:::Се што имаме за селото ќе најдете [[Глоѓи|тука]]. Поздрав--[[Корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="#00008B" size="3px">Р</font>''']] [[Разговор со корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="blue" size="3px">ашо</font>''']][[Image:Aero-stub img.svg]] 19:30, 29 ноември 2010 (CET)
 
Сашо Матовски
Претседателот на
НВО Бела Виста-Институт за Одржлив Регионален Рурален Развој
и Претседател на Црковниот Одбор при Храм Св АТАНАСИЈ