Додадени 48 бајти ,  пред 15 години
нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
*Ја создадов [[Писателска блокада]].
*Ја создадов [[Безобразлук]].
*Ја создадов [[Алфа (биологија)]].
*Ја создадов [[Екот]] и [[Ехо]].
*Ја создадов [[Љубов]].
*Ја создадов [[Долгометражно издание (музика)]].
*Статија во изработка: [[Мајк Олдфилд]].
*Ја создадов [[Ентитет]].
 
И уште полно други едитувања. И така натаму. И то.
235

уредувања