Википедија:Викисредба: Разлика помеѓу преработките

сНема опис на уредувањето
#{{За}}--[[User:Kiril Simeonovski|Kiril Simeonovski]] <small>([[User talk:Kiril Simeonovski|разговор]])</small> 21:50, 27 октомври 2010 (CEST)
#{{За}}--[[User:Brest|brest]] <small>([[User talk:Brest|разговор]])</small> 21:53, 29 октомври 2010 (CEST)
#{{За}}--[[User:Misos|Милош]] <small>([[User talk:Misos|разговор]])</small> 21:36, 30 октомври 2010 (CEST)
 
== Дискусија ==