Разговор:Главна страница/Архива 1: Разлика помеѓу преработките

→‎„Икулец“ (???): bugzilla:3405 е веќе оправен.
(→‎„Икулец“ (???): bugzilla:3405 е веќе оправен.)
 
: Мислам дека е временен "bug" на софтверот и ќе биде оправен. Сега ((Никулец)) не работи, ((никулец)) е добре. Јас пуснав роботот и ќе ги промени сите статии на ((никулец)). Опитав со [[Шаблон:Икулец]] али не можав, затоа треба некој админ да го избрише. --[[Корисник:5ko|5ko]] 16:24, 21 July 2005 (UTC)
 
:: {{Никулец}} [[bugzilla:3405]] е веќе оправен. --[[Корисник:5ko|5ko]] 11:29, 14 Септември 2005 (UTC)
 
== Сликите ==
398

уредувања