Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Ревизија на избрани статии“

нема опис на уредувањето
{{портална навигација}}
{| cellspacing="0" cellpadding="0" style="width:100%; border:1px #A3B1BFred solid;"
|-
| colspan="2" style="background:#CEE0F2; text-align:center; padding:1px; border-bottom:1px #A3B1BFFF4040 solid;" |{{кратенка|ВП:РИС}}
<h2 style="margin:.5em; margin-top:.1em; border-bottom:0; font-weight:bold;">[[Податотека:Featured article star - cross.svg|30п]] Ревизија на избрани статии </h2>{{dablink|[[ВП:РИС]] пренасочува овде. Можеби баравте [[Википедија:Кандидати за избрана статија]], кон што пренасочува [[ВП:КИС]]?}}
|-
| style="background:#F5FAFFF4C2C2; padding:1.2em;" valign="top" |
{|border="0" align="center" style="text-align:left; background:transparent"
|valign=top|