Отвори го главното мени

Промени

нема опис на уредувањето
birthplace = [[Рим]] |
dead = aliveнепознато|
death_date = [[{{починал на|3 |декември]] [[|1154]]}}|
deathplace = [[Рим]] |
other = Анастасиј (појаснување)