Отвори го главното мени

Промени

с
нема опис на уредувањето
==2007 година==
{| cellspacing="2" cellpadding="2" style="border-top:0px; background:#D0E2EE;"
|valign="top" align="left" bgcolor=white|'''2007.06''', почеток на изборот на портали. Амбицијата е да се избира најдобар портал секој месец. За овој месец избран е порталот Математика, чиј главен уредувач до сега беше корисникот [[корисник:Filipgd|Filipgd]]
|{{Избран портал за јуни 2007}}
|}