Отвори го главното мени

Промени

с
нема опис на уредувањето
==2007 година==
{|Почеток на изборот на портали. Амбицијата е да се избера најдобар портал секој месец. За овој месец избран е порталот Математика, чиј главен уредувач до сега беше [[корисник:Filip]]
|{{Избран портал за јуни 2007}}
|}