Разлика помеѓу преработките на „Демографија на Чад“

нема опис на уредувањето
==Религија==
{{bar box
|title=[[Религија на Чад]]<ref name=cia>{{цитирана веб страница |author=Central Intelligence Agency |authorlink=Central Intelligence Agency |publisher=[[The World Factbook]]|title=Chad |url=https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/cd.html |year=2009|accessdate=28 јануари, 2010}}</ref>
|title=[[Религија на Чад]]<ref name=cia/>
|titlebar=#ddd
|left1=религија