Разлика помеѓу преработките на „Ван дер Валсов полупречник“

нема опис на уредувањето
ако најди некој нешто за ова шо сака го частам ... мислам јас шо сакам ке го частам ... ова педдериштето ништо не остајл на википедија
 
 
Абе ебам му мајката в гс
оди упм ако го отвориш ова а најпоке за антонио значи ова
Анонимен корисник