Antonio Brsjacki

Членува од 1 мај 2010
нема опис на уредувањето
{{Корисник Машко}}
{{Корисник:КК/Социјалдемократ}}
{{Активност на Википедија}}
{{Корисник ВикиПроект Историја}}
{{Корисник:КК/Сино}}
529

уредувања