Antonio Brsjacki

Членува од 1 мај 2010
нема опис на уредувањето
<p><small>This is just an advice, you can delete this message any time you like.</small></p></div>
<!-- Шаблон:Нов корисник-->
 
{{ККПочеток|Антонио Брсјачки}}
{{Корисник Македонија}}
{{Корисник:КК/Христијанин}}
{{Корисник Машко}}
{{Корисник:КК/Социјалдемократ}}
{{Активност на Википедија}}
{{Корисник ВикиПроект Историја}}
{{Корисник:КК/Сино}}
{{КККрај}}
529

уредувања